Blåst på stålar

Inzoomat 2-2017

Illustration Scamart
Hur jag blev en nyttig idiot I bedragarens plan Text: Unni Drougge | Illustration: Scamart Det var när jag höll på att lappa ihop mig själv efter en mardröms­relation som jag fick mejl från en man som påstod sig älska mina böcker. Han nämnde ett par av dem som betytt extra mycket. Men han stavade illa och grammatiken var så bristfällig att jag förvånades över att han kunnat tillgodogöra sig litteratur...
Förr kallade man dem sol­-och-vårare. Idag är dessa kärleks­bedrägerier satta i system av internationella syndikat som inte sällan finansierar även terrororganisationer. Och de...
Foto Flickr
Ordet kvinnofälla avser en specifik företeelse som missgynnar kvinnor ekonomiskt. Men vad är INTE en kvinnofälla i ett ekonomiskt system där orättvisor mot...